E.R. van Schaik

Mr. E.R. van Schaik (Erwin) studeerde in 1998 af aan de Rijks Universiteit te Groningen in de richting civiel recht. In mei 1998 begon hij als advocaat algemene praktijk bij Benthem en Gratama advocaten te Zwolle, Lelystad en Almere. Per 1 januari 1999 splitsten de kantoren in de Flevopolder zich af van het vaste land en gingen verder onder de naam Westerhuis & Van der Baan Advocaten te Lelystad en Almere. Per december 2004 werkte hij bij Appelman Advocaten te Hoorn, Enkhuizen en Lelystad en in april 2011 richtte hij zijn eigen kantoor op. Het kantoor bestaat nu uit een advocaat (mr E.R. van Schaik) en een secretaris.

Mr. E.R. van Schaik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • algemene praktijk – burgerlijk recht
  • personen- en familierecht
  • verbintenissenrecht
  • psychiatrisch patiëntenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

J.M. Koppert

Mr.  J.M. Koppert studeerde in 1990 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in het Nederlands recht, hoofdrichting strafrecht en is sinds augustus 2010 advocaat. Na zijn studie werkte hij als jurist bij het GAK en de sociale dienst van Amsterdam (Dienst Werk en Inkomen). Als man van de praktijk heeft hij een ruime kennis van het sociaal zekerheidsrecht (o.a. bijstand en werknemersverzekeringen als WW en WIA). Sinds zijn beëdiging als advocaat is hij zich ook gaan toeleggen op andere rechtsgebieden, zoals personen- en familierecht (echtscheidingen, ouderlijke macht, alimentatie), huur- en arbeidsrecht en strafzaken. Hij begon zijn loopbaan in Amsterdam. In 2015 maakte hij de overstap naar Lelystad. Sinds 1 mei 2016 is hij als zelfstandig advocaat gevestigd aan de Middenweg 23 waar hij voor eigen rekening en risico zijn praktijk voert.

Mr. J.M. Koppert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • strafrecht
  • huurrecht
  • arbeidsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.